Cautare

182 de rezultate pentru "tiriac jr" (3.98 secunde)
Aurel Gubandru, deputat PSD de Buzau - administrator la BANCA COMERCIALA "ION TIRIAC" SA, Sucursala Buzau (renuntind la functie doar in urma cu citeva zile);
Automobilul a fost primit de Nastase in 2004 de la omul de afaceri Ion Tiriac, in urma pariului pe care cele doua personalitati l-au facut in privinta realizarii a 400 de sali de sport pana la incheierea mandatului fostului prim-ministru.
Pentru a evita aglomeratia, dar si in perioada in care casieriile vor fi inchise, clientii Enel Energie care doresc sa isi achite factura de energie electrica pot utiliza si alte modalitatati de plata, la magazinele si supermarkheturile care au afisata sigla PayPoint, ING Bank, BCR, BRD, CitiBank, CEC Bank, Raiffeien Bank, Banca Transilvania sau Unicredit Tiriac Bank, dar si prin internet.
Emilia Valeanu ne-a explicat ca are 3 pescarusi morti, care la test au iesit negativ, dar care provin de pe strada Sefan cel mare din fata Bancii Ion Tiriac din Constanta -doi dintre ei si unul de langa Judecatoria Constanta.
Nu mai foloseste care in loc de pe care STOP Dupa ce l-a sfatuit pe Valcov cu Ordonanta lacomiei, care a bagat tara in criza energetica si a prabusit actiunile Bancii Transilvania si ale BRD, Tiriac se da lovit.
Acest vot este in avantajul grupului lui Tiriac, lui Voiculescu, pentru care nu ar fi o problema sa finanteze", a mai spus Gusa.
In plus, social-democratul este actionar, prin sotia sa, la Banca Tiriac, Mihaela Geoana controland, in acte, alte doua societati comerciale extrem de rentabile.
Dintre datoriile pe care primarul Claudiu Tusac nu vrea sa le comenteze insa, afirmand ca ele vor fi achitate intr-un timp relativ scurt, se numara asigurarile casco incheiate de primarie cu Aliantz Tiriac, in valoare de 1.232 lei ori subventiile la energie, pe care bugetul local nu le-a virat inca furnizorului Rominserv Therm - valoarea in acest caz este de 3.535.059,01 lei.
Ion Tiriac este un pasionat de vanatoare. Fostul premier Adrian Nastase a fost presedintele de onoare al AGVPS, iar actualul presedinte al asociatiei este Mugur Isarescu - guvernatorul BNR.
La UniCredit Tiriac Bank, se mentioneaza suma de 10. 603 lei si un cont in dolari in dreptul caruia titulatul trece 11.
22.275 de lei la BCR Bucuresti, 11.664 de lei si circa 5.700 de dolari la CEC, alti 75.000 de dolari la Citibank USA, o suma de 115.517 dolari sub forma de plasament la societatea Morgan Stanley USA si "maruntisuri" de pana la circa 9.000 de lei la Unicredit Tiriac.
Printre beneficiarii concesionarilor se numarau Alexandru Bittner, Robert Raduta (apropiat al lui Ion Tiriac), Sorin Ovidiu Vintu, Dan Verbina - fost deputat PSD.
In primavara anului trecut, reamintim, s-a constituit o alianta interesanta, mai exact prima organizatie a patronilor din industria imobiliara, reunind nume ca Ion Tiriac, Liviu Tudor, Iulian Dascalu, Elan Schwartzenberg, Dragos Dobrescu.
Noile firme autorizate sunt Ceccar - Romas, Omniasig - AGI, Omniasig - Asirag, Agras, BT Asigurari Transilvania si ABC Asigurari - Reasigurari, care se adauga listei autorizate anterior, care includea Asitrans, Omniasig, Asiban, Ardaf, Astra, Unita, Allianz-Tiriac, BCR Asigurari, Interamerican, Carpatica si Asirom.
BCR, Banca Tiriac si Raiffeisen Bank. Criticile formulate de Ghiseul Bancar la adresa paginilor de Internet ale bancilor au avut efectul scontat.
Este vorba de Banca Tiriac si de Raiffeisen Bank. Reversul medaliei este insa si reducerea dobanzilor la depozite. Potrivit unor surse din mediul bancar, acest lucru s-ar putea intampla destul de curand.
Iar Banca Tiriac, dupa o perioada de crestere agresiva, iese din top zece, fiind devansata de Banca Transilvania. Banca din Cluj s-a apropiat de o cota de piata de 3%, avand active de 26.033 de miliarde de lei.
Principala banca la care s-a apelat pentru acordarea acestui tip de credit este Banca Comerciala Romana (BCR) - aproape 27,4% dintre cei chestionati apeland la aceasta banca -, urmata de Raiffeisen Bank (23,2%), BRD (13%) si Banca Tiriac (11,6%).
In ianuarie, oficiali din MAPDR s-au sesizat cu privire la situatia fondului dupa ce omul de afaceri Ion Tiriac a organizat la Balc o vanatoare, la care au par-ticipat importanti oameni politici la acea vreme si unde au fost ucisi 185 de mistreti.
De unde se pot obtine banii Partenerii Programului de Finantare Rurala pentru imprumuturi sint Banca Transilvania, Banca Comerciala "Ion Tiriac” si Banca Carpatica.
google-analytics.com